Cloud AD

Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Overal beschikking tot software

Werken uw medewerkers soms thuis en op andere momenten op kantoor? Zijn ze voor hun werk vaak onderweg? Ze verkrijgen eenvoudig veilige toegang tot alle benodigde software met een cloud server. Door middel van cloud servers kunnen er overal en altijd werkplekken gecreëerd worden voor uw medewerkers. Regel IT biedt cloud servers voor een vaste lage prijs per maand. Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Lees dan hieronder verder of neem meteen contact met ons op.

De service van Regel IT

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u als ondernemer helemaal geen tijd (en wellicht ook geen zin) heeft om u bezig te houden met de IT van uw bedrijf. Met een handig all-in pakket van Regel IT nemen wij u alle zorg uit handen voor een vaste maandelijkse prijs zonder onverwachte kosten. Onder dit pakket valt onder andere:

Cloud servers en werkplekken
24/7 support en support op locatie
Advies en implementatie van Office 365
Periodiek onderhoud
Anti-virus software

Wilt u slechts gebruik maken van een aantal van deze services? Bij Regel IT heeft u de mogelijkheid om uw eigen module samen te stellen en zo gebruik te maken van een IT pakket op maat.

Omdat Regel IT uw IT volledig uit handen neemt, leveren wij ook internetverbindingen waaronder 4G, glasverbindingen en straalverbindingen.

Regel IT cloud

Wat zijn cloud servers?

U hoort het vast en zeker overal: handig werken in de cloud. Maar wat is een cloud server nu eigenlijk? De cloud kan op twee manieren gebruikt worden, om bestanden op te slaan zodat het geheugen van de computer niet vol raakt of als cloud server. Dan wordt de cloud direct gebruikt voor hosting. Zo kunnen cloud servers zorgen voor de hosting van websites of het delen van apps. Omdat een cloud server niet verbonden is aan vaste hardware kan overal gebruik gemaakt worden van de software en wordt op afstand werken dus zeer gemakkelijk. Sommige mensen twijfelen over het gebruik van een cloud server, omdat ze bang zijn voor hackers. Voorkom hacker aanvallen door altijd gebruik te maken van een specialist als Regel IT om een veilige cloud server op te zetten.

Altijd veilig met cloud AD

Deze veilige cloud server opzetten doen we met cloud AD. Cloud AD (Active Directory) zorgt ervoor dat uw werknemers zich aan kunnen melden om te werken in de cloud server. Cloud AD zorgt met de verificatie van gebruikers voor de veiligheid van uw bestanden en programma’s. Met cloud AD maken hackers geen kans en bent u ervan verzekerd dat software of gevoelige informatie niet uit zal lekken. Cloud AD is ook mogelijk voor specifieke software, zoals een boekhoudkundig pakket of een CRM pakket. Bij Regel IT bieden we vele mogelijkheden voor cloud servers met cloud AD.

Bestanden en applicaties in de cloud

Met de Regel-IT cloud AD heeft u geen fysieke server meer nodig op kantoor.

Waarom een cloud AD?

U heeft altijd en overal toegang tot de cloud AD. Op de AD doet een gebruiker verificatie, bestanden, programma’s en nog veel meer. Bovendien kunnen wij ook voorzien in klant specifieke software, hierbij kunt u denken aan een boekhoudkundig pakket of een CRM pakket.

Wij werken niet met kleine lettertjes of langdurige contracten, maar een maandelijks vast all-in tarief per server.

Cloud AD

€ 90,- pm

  • CPU/RAM/DISK
  • SSD Opslag onbeperkt
  • Back-ups en beveiliging
  • 24/7 monitoring
  • 24/7×2 SLA
  • Remote support
  • Updates en onderhoud

Neem contact op

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf om te werken met een cloud server via Regel IT? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0182-249555 of stuur een mail naar support@regel-it.nl. Regel IT is uw partner voor een veilige cloud server!