Cloud werkplekken

Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Altijd en overal beschikbaar

Een dag vanuit huis werken? Nog even die opdracht afmaken terwijl u wacht op een afspraak in een restaurant? Of bij een klant thuis alle gegevens bij de hand hebben? Dit is allemaal mogelijk door uw medewerkers te laten werken met online werkplekken. Regel IT verleent u de software voor cloud werkplekken zodat uw medewerkers overal veilig toegang hebben tot de bedrijfsgegevens. Bent u benieuwd wat Regel IT voor uw bedrijf kan beteken? Lees hieronder verder of neem meteen contact op met een van onze specialisten.

Regel IT cloud

Werken met cloud werkplekken

Het werken via online cloud werkplekken is zeer eenvoudig. Overal waar een internetverbinding is, krijgen uw medewerkers met een handige app toegang tot de software van het bedrijf. Zo is een werkplek niet meer gebonden aan een vaste computer. Met online werkplekken kunnen uw medewerkers overal aan de slag. Regel IT biedt u en uw medewerkers een veilige online werkplek zodat u overal betrouwbare toegang heeft tot de bestanden, apps en andere software van het bedrijf. Uiteraard kan deze aanbieding specifiek op uw bedrijf afgesteld worden voor een pakket op maat. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan online werkplekken voor boekhouding of voor CRM.

Voordelen van cloud werkplekken

Twijfelt u nog over het gebruik van online werkplekken voor uw bedrijf? Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje:

Als u online werkplekken gebruikt wordt veel hardware overbodig zodat u op uw kosten kunt besparen.
Cloud werkplekken zijn volledig aan te passen aan uw situatie en waar u ze voor gebruikt.
Uw bestanden worden door Regel IT goed beveiligd en hackers worden buiten de deur gehouden.
Alle gegevens staan opgeslagen in de cloud werkplekken, wat betekent dat er bij brand of diefstal geen belangrijke bestanden verloren gaan.
Regel IT biedt naast online werkplekken andere services die een totaalpakket vormen voor de IT van uw bedrijf. Dit doen wij voor een vaste lage prijs.

Cloud werkplek

€ 60,- pm

  • CPU/RAM/DISK
  • SSD opslag
  • Back-ups en beveiliging
  • excl. Office
  • 5×8 support
  • Zorgeloos over naar de cloud

De service van Regel IT

Bij Regel IT verzorgen we dus niet alleen cloud werken, maar u kunt bij ons terecht voor een groot aantal services zoals:

24/7 support en support op locatie
Advies en implementatie van Office 365
Periodiek onderhoud
Anti-virus software
VOIP bellen

Wij bieden een all-in service voor een vaste lage prijs per maand zonder verborgen kosten. Wilt u gebruik maken van een aantal services van Regel IT, maar niet van alles? Dat is geen probleem, want u kunt een pakket op maat samenstellen door verschillende modules te combineren.

Omdat Regel IT uw IT volledig uit handen neemt, leveren wij ook internetverbindingen waaronder 4G, glasverbindingen en straalverbindingen.

Extra maar zeker aan te raden.

Office 365 ProPlus

€ 12,90 pm

  • Het volledige office pakket tot uw beschikking waar u ook bent.

2FA Authentication

€ 4,- pm

    • Een extra stap voor het inloggen, dit zorgt voor extra beveiliging.

Neem contact op

Bent u benieuwd wat Regel IT uw bedrijf kan bieden? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0182-249555 of stuur een mail naar support@regel-it.nl. Regel IT is uw partner voor veilige cloud werkplekken!