CRM oplossingen financieel

Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

CRM-oplossingen van Regel IT

Bent u op zoek naar een CRM-systeem waarmee u de relaties van uw bedrijf kunt onderhouden? Dan bent u bij Regel IT aan het juiste adres! Voor onze CRM-oplossingen hebben wij de handen ineen geslagen met EDVgroep, waar gebruik gemaakt wordt van Assuportal. Wilt u weten wat Regel IT voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van CRM? Lees dan verder, of neem meteen contact op met een van onze specialisten.

Wat is een CRM systeem?

Een CRM systeem is simpelweg een manier waarop interacties tussen een bedrijf en de relaties die zij met mensen hebben vastgelegd worden. Met CRM wordt het mogelijk om deze interacties te rapporteren en te analyseren. Dit is erg handig wanneer u de relatie tussen uw bedrijf en uw klanten, partners of leveranciers wilt versterken. Door alle informatie op een centrale plek te bewaren heeft u een overzichtelijke verzameling van de interacties van uw bedrijf.

Regel IT CRM-oplossingen

Een CRM-systeem gebruiken

Regel IT biedt CRM-oplossingen waarmee u de contactgegevens van uw relaties eenvoudig vast kunt leggen, zoals e-mailadressen, telefoonnummers, websites en social media profielen, maar ook interesses, contracten en huisvesting. Het CRM is een krachtige tool voor onder andere uw marketing activiteiten. U kunt eenvoudig informatie als e-mails, documenten en notities koppelen via een makkelijk te gebruiken CRM-systeem. U deelt het archief zelf in, zodat u het kunt navigeren zoals u zelf wilt.

Service van Regel IT

Bij Regel IT kunt u niet alleen terecht voor CRM-oplossingen; wij zijn uw partner op alle gebieden van IT binnen uw bedrijf. Hierbij kunt u denken aan onder andere:

  • 24/7 IT-ondersteuning op afstand
  • IT-support op locatie
  • Het maken van digitale back-ups
  • Antivirus systemen
  • Het beheer van (online) werkplekken

Dit alles doen wij voor een zeer scherpe prijs. We werken namelijk altijd met een vast laag maandbedrag, waardoor u niet te maken krijgt met onverwachte kosten. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een all-in pakket, maar u kunt ook verschillende modules combineren. Zo kunt u uw eigen pakket op maat samenstellen.

Regel IT CRM-oplossingen .

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de CRM-oplossingen van Regel IT voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op! Wij zijn telefonisch te bereiken via 0182-249555 of stuur een mail naar support@regel-it.nl. Regel IT is uw partner op het gebied van CRM-oplossingen!