Internetverbindingen

Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Zakelijk Internetverbinding van Regel IT

Bent u van plan uw eigen bedrijf te beginnen? Dan moet u niet vergeten om een goede internetverbinding te leggen die geschikt is voor bedrijven. Met de WiFi-oplossingen van Regel IT heeft u een betrouwbaar en veilig zakelijk internet. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van internet voor bedrijven, dan leest u hier verder. U kunt natuurlijk ook meteen contact opnemen met de specialisten van Regel IT.

Een internetverbinding leggen

Bij Regel IT kunnen wij al uw IT-zaken volledig uit handen nemen. Daar hoort een goede internetverbinding leggen natuurlijk ook bij. Bij ons heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen VDSL, glasvezel, 4G-verbinding en een straalverbinding. Bij internet voor bedrijven is het van belang dat deze niet uitvalt. Dit kan namelijk een groot probleem vormen voor de werkzaamheden. Daarom bieden we bij Regel IT ook de mogelijkheid om een dubbele internetverbinding te leggen. Op het moment dat een verbinding wegvalt neemt de andere het over.

Wifi Regel IT Internetverbinding

Voordelen van ons internet voor bedrijven

Bij Regel IT kunt u profiteren van een aantal voordelen wanneer u kiest voor een van onze WiFi-oplossingen. Zo zorgen wij er altijd voor dat we een veilige internetverbinding leggen waar ongewenste personen niet zomaar op kunnen. Bovendien bieden wij aan onze klanten 24-uursservice. Mocht er iets fout gaan, dan kunt u ons 24/7 bereiken en lossen we het probleem in een mum van tijd op. Hierdoor bent u zo min mogelijk tijd kwijt door de storing, en loopt u ook geen opbrengsten mis.

Services van Regel IT

Bij Regel IT kunt u niet alleen terecht voor het leggen van zakelijk internet, maar wij staan voor al uw IT-vraagstukken voor u klaar. Met een all-in pakket van Regel IT hoeft u zich nergens meer druk om te maken. Wij bieden u dan onder andere:

Snelle 24-uursservice, maar ook IT-service op locatie
Periodiek onderhoud
Regelmatige back-ups van uw gegevens
Anti-virus software
Advies en implementatie van Office 365

En nog veel meer! Dit alles doen wij voor een zeer scherpe prijs. Met ons vaste lage maandbedrag krijgt u niet te maken met onverwachte kosten. Wanneer u slechts van enkele van onze services gebruik wilt maken is dat ook geen probleem. U heeft namelijk de mogelijkheid om modules te combineren en zo een pakket samen te stellen dat precies bij uw bedrijf past.

Omdat Regel IT uw IT volledig uit handen neemt, leveren wij ook internetverbindingen waaronder 4G, glasverbindingen en straalverbindingen.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van internet voor bedrijven die Regel IT te bieden heeft? Of wilt u meer weten over onze WiFi-oplossingen? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0182-249555 of stuur een mail naar support@regel-it.nl. Bij Regel IT zijn we uw partner voor zakelijk internet!