IT beveiliging & back-ups

Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Veilige software omgeving met IT-beveiliging

U hoort het steeds vaker: gevoelige informatie die op straat komt te liggen nadat de software van een bedrijf gehackt is. Dit voorkomt u door goede IT-beveiliging. Sla hiervoor de handen ineen met Regel IT. Wij zijn expert op het gebied van IT-security. Wij zorgen ervoor dat hackers bij uw bedrijf geen schijn van kans krijgen! Bent u benieuwd wat IT-security van Regel IT voor de veiligheid van de software in uw bedrijf kan betekenen? Lees dan verder, of neem meteen contact op met een van onze specialisten.

Anti-spam en anti-virus

Laat uw IT-beveiliging verzorgen door Regel IT, en wij installeren een effectieve anti-virus op uw systemen. Zo kunt u er onder andere voor zorgen dat u op de computers in het bedrijf geen last heeft van spam. Via het antivirus programma dat we bij Regel IT gebruiken krijgen we een melding op ons beheerportaal wanneer een virus binnenkomt op de pc of de server. Zo kunnen we meteen actie ondernemen en het virus verwijderen. Zo hebben we altijd inzicht in uw IT-beveiliging. Het anti-virus en anti-spam programma dat we installeren is zeer gemakkelijk in het gebruik. Het updaten en controleren is bovendien erg eenvoudig. Dat betekent dat uw IT-security altijd up-to-date is.

Regel IT security

Firewall van Regel IT

Bij Regel IT hebben we voor extra IT-beveiliging onze eigen firewall ontwikkeld die we kunnen installeren in uw IT-omgeving. Deze firewall heeft veel verschillende mogelijkheden en opties. Zo kunt onder andere IP-restrictie toepassen op uw systemen. Dit betekent dat gebruikers slechts in kunnen loggen vanaf een specifiek IP-adres. Ook wordt het gebruik van meerdere internetverbindingen met failover mogelijk gemaakt door onze firewall. Dit betekent dat een ‘reserve’ verbinding de connectie over kan nemen wanneer de originele verbinding uitvalt. Ook kan de firewall van Regel IT werken met meerdere netwerken. Denk hierbij aan het primair netwerk in combinatie met een 2e internetlijn, testnetwerk of gasten WiFi. Dit alles zonder dat de IT-beveiliging van uw eigen servers een risico lopen.

Het maken van back-ups

Onder IT-security valt ook de zekerheid dat er geen gegevens verloren zullen gaan in het geval van bijvoorbeeld een storing. Daarom is het maken van back-ups zeer belangrijk. Doordat wij gebruik maken van een speciale back-up/replica techniek kost het maken van een back-up verrassend weinig tijd. Er wordt een 1 op 1 replica gemaakt van uw systeem die veilig opgeslagen wordt in de servers in ons datacenter.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van IT-beveiliging door Regel IT voor de systemen in uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op! Dat kan door te bellen naar 0182-249555 of stuur een mail naar support@regel-it.nl. Voorkomen zorgen door de IT-security over te laten aan Regel IT!