IT modules

Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Volledige IT ondersteuning met IT modules

Als eigenaar van een bedrijf heeft u wellicht geen zin om al uw IT zelf te regelen. Dan kunt u een IT support specialist gebruiken die alle IT zaken voor u uit handen neemt. Regel IT is die specialist die u zoekt. Wij bieden een volledige all-in-one service voor al uw computerzaken of u kunt kiezen voor één van onze IT modules. Maar u kunt er ook voor kiezen om slechts een gedeelte van de IT in uw bedrijf uit te besteden. Waar u ook voor kiest, bij Regel IT bent u verzekerd van excellente service voor een zeer scherpe prijs. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Lees hieronder verder of neem meteen contact op met een van onze specialisten.

Volledige service voor een vast bedrag

Bij Regel IT voorzien we u van all-in IT support voor een vast laag bedrag per maand. Met dit vaste maandbedrag heeft u dus niet te maken met verborgen kosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vakkundige IT ondersteuning. U bent dus verzekerd van zorgeloos all-inclusive IT support. Bij Regel IT bieden we IT ondersteuning voor alle operating systems; Windows, Mac en Linux. Heeft u een all-inclusive module van Regel IT, dan kunt u ook rekenen op uurlijkse backups van de complete bedrijfsomgeving. Voor al uw vragen over uw IT support module werkt u met een vast aanspreekpunt, zodat u altijd weet bij wie u terecht kunt.

De services van Regel IT

Neemt u het complete IT service module van Regel IT, dan is uw bedrijf onder andere voorzien van het volgende:

24/7 telefonisch IT ondersteuning en IT support op locatie
Cloud servers en werkplekken
Back-ups en beveiliging
Advies en implementatie van Office 365
Vaste lage prijzen

En nog veel meer! Bij Regel IT bent u dus verzekerd van volledige service.

Omdat Regel IT uw IT volledig uit handen neemt, leveren wij ook internetverbindingen waaronder 4G, glasverbindingen en straalverbindingen.

IT support op maat

Heeft u slechts behoefte aan enkele aspecten van ons IT support? In dat geval kunt u bij Regel IT terecht voor IT ondersteuning op maat. Door te combineren met onze verschillende modules, creëert u zelf uw pakket aan IT support dat het beste bij uw bedrijf past. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om de computers alleen van anti-virus te laten voorzien, om het periodiek onderhoud van uw computers door ons te laten verzorgen of om Regel IT online back-ups te laten maken. U kunt ons bovendien inschakelen voor het maken van uw website.

Werkplek modules

Remote support

€ 10,- pm

 • Wij leveren op afstand
 • Support op de werkplek

On-site support

€ 10,- pm

 • Wij komen langs op locatie voor support

24×7 support remote

€ 15,- pm

 • Wij staan 24/7 voor u klaar, ook het weekend.

Managed anti-virus

€ 5,- pm

  • Wij voorzien de computers van anti-virus.

Server modules

Server support 5×8

€ 30,- pm

 • Wij leveren op afstand
 • Support op de server

Periodiek onderhoud

€ 25,- pm

 • Wij komen langs op locatie voor onderhoud.

Online back-ups

€ 15,- pm

 • Wij maken een online back-up buiten de deur.

Server monitoring

€ 10,- pm

 • Wij monitoren 24/7 de servers van uw bedrijf.

IT support op locatie

Bij Regel IT hechten we grote waarde aan de communicatie tussen uw bedrijf en ons als IT leverancier. Daarom werkt u met een vast aanspreekpunt, en vinden we het geen probleem om bij u langs te komen voor IT support op locatie. We zullen in elk geval zo snel mogelijk naar u toe komen om u te voorzien van IT support op locatie.

Neem contact op

Bent u na het lezen van deze informatie benieuwd wat Regel IT voor uw bedrijf kan betekenen? Neem voor een vrijblijvend gesprek en een ICT scan contact met ons op! Wij zijn telefonisch te bereiken via 0182-249555 of stuur een mail naar support@regel-it.nl. Bij Regel IT kunt u terecht voor betrouwbare IT ondersteuning!