Netwerkbeheer

Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Netwerkbeheer uitbesteden

Als bedrijf moet u natuurlijk altijd goed bereikbaar zijn voor uw klanten. Ook moet u zelf de mogelijkheid hebben om goede communicatie te onderhouden. Wanneer uw netwerk niet naar behoren werkt kan dit voor grote problemen zorgen. Het is dan ook verstandig om het netwerkbeheer over te laten aan een specialist. Hiervoor kunt u terecht bij Regel IT! Wij zijn expert op het gebied van netwerkbeheer en netwerkbeveiliging. Voor meer informatie leest u hieronder verder of neemt u meteen contact op met onze experts.

24-uursservice bij IT problemen

Wanneer u het netwerkbeheer van uw bedrijf overlaat aan de specialisten van Regel IT, stoppen onze werkzaamheden niet slechts bij dit beheer. De netwerkbeveiliging staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Ook zullen wij zo goed mogelijk de verbeterpunten van het netwerk in beeld brengen. Zo kunnen wij de netwerksnelheid van uw WiFi optimaliseren. Doen er zich alsnog problemen voor met uw netwerk? Dan kunt u rekenen op onze 24-uursservice. U kunt altijd contact met ons opnemen en het probleem is in een mum van tijd opgelost. Wilt u liever dat we bij u op locatie langskomen? Ook dat is mogelijk wanneer u uw netwerkbeheer aan ons uitbesteedt.

Regel IT 24:7

Altijd sterke netwerkbeveiliging

In de ICT hoort de veiligheid altijd op nummer 1 te staan. Bij Regel IT zorgen we voor een excellente netwerkbeveiliging. Dit doen we door ervoor te zorgen dat de laatste updates altijd gedownload zijn en dat de juiste beveiliging voor uw systeem wordt toegepast. Met deze sterke netwerkbeveiliging worden hackers buiten de deur gehouden en is uw software in goede handen.

De service van Regel IT

U kunt niet alleen het netwerkbeheer en de netwerkbeveiliging overlaten aan Regel IT, maar wij zijn uw partner voor al uw IT werkzaamheden. Zo verzorgen wij onder andere ook:

Cloud servers en werkplekken
Anti-virus software
Advies en implementatie van Office 365
Periodiek onderhoud
VOIP IT

En dit alles met een handig all-in pakket voor de scherpste prijs. Door onze vaste lage maandprijzen heeft u niet te maken met verborgen kosten. Wilt u slechts gebruik maken van enkele van onze services? Ook dat is heel goed mogelijk. Door modules samen te combineren kunt u uw eigen pakket samenstellen, een die precies bij uw bedrijf past.

Omdat Regel IT uw IT volledig uit handen neemt, leveren wij ook internetverbindingen waaronder 4G, glasverbindingen en straalverbindingen.

Neem contact op

Wilt u na het lezen van deze informatie ook uw netwerkbeheer aan Regel IT overlaten? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan voorzien we u van informatie en voeren we een ICT scan uit voor uw bedrijf. U kunt ons telefonisch bereiken via 0182-249555 of stuur een mail naar support@regel-it.nl. Regel IT is uw partner voor netwerkbeheer en het verzorgen van een goede netwerkbeveiliging!