Over ons

Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Gedreven, Deskundig, Professioneel, 24/7 Bereikbaar

Regel IT zorgt ervoor dat al uw IT vragen worden beantwoord. Back-ups, beveiliging, support en onderhoud zijn de punten waarin wij gespecialiseerd zijn. Ons doel is om onze klanten volledig te ontzorgen van IT door middel van onze producten en service.

Wij werken met een jong en dynamisch team. Door het monitoren van de laatste technologische vernieuwingen en trends, blijven wij onze kennis vergroten. Ook is op de hoogte te blijven van de laatste markt ontwikkelingen in de IT-sector voor ons cruciaal, hierdoor kunnen wij onze klanten de beste ICT oplossingen bieden.

De kracht van Regel IT ligt in de persoonlijke benadering en het meedenken met de klant. Elk bedrijf is verschillend en heeft te maken met andere issues. Wij zoeken samen met u naar de juiste oplossing. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen u direct helpen via teamviewer. Bovendien kunnen onze collega’s met u samen de stappen doorlopen om uw ICT probleem te verhelpen. Lukt dit niet, dan staat een medewerker zo snel mogelijk voor de deur om u te verder te assisteren.

Regel IT over ons