Server & werkplekbeheer

Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Altijd verbonden

Wilt u er ook voor zorgen dat alle hard- en software binnen uw bedrijf optimaal werkt en altijd up-to-date is? Laat het werkplekbeheer dan over aan de experts van Regel IT. Wij voorzien alle werkplekken van onze speciaal ontwikkelde tools. Hiermee kunnen we het beleid van de computers op afstand bepalen en de werkplekbeveiliging garanderen. Wij stellen samen met u een beleid op voor het installeren van updates, en houden centraal alle computers in de gaten. Wanneer er zich problemen voordoen kunnen wij direct handelen. Wilt u meer weten over het werkplekbeheer door Regel IT? Lees dan verder of neem meteen contact op met een van onze specialisten.

Goede werkplekbeveiliging

Werkplekbeveiliging is geen onbelangrijk onderdeel van werkplekbeheer. Het moet namelijk zo geregeld zijn dat uw werknemers probleemloos bij alle software kunnen, maar dat niet zomaar iedereen bij de belangrijke gegevens kan komen. Met de werkplekbeveiliging van Regel IT is de informatie van uw bedrijf bestand tegen hackers. Zo heeftniemand toegang tot de belangrijke informatie van uw bedrijf zonder dat u daar toestemming toe geeft.

Service van Regel IT

Bij Regel IT kunnen we niet alleen uw werkplekbeheer en de werkplekbeveiliging op ons nemen, maar wij kunnen al uw IT-zaken verzorgen. Onder het all-in pakket van Regel IT vallen onder andere:

Periodiek onderhoud
Anti-virus software
Advies en implementatie van Office 365
VOIP IT
Cloud servers en werkplekken

En dit alles krijgt u voor een vaste lage prijs per maand. U heeft dus nooit te maken met onverwachte kosten. Spreken enkele services u aan, maar niet alles? Ook dat is geen probleem. Bij ons kunt u een eigen pakket samenstellen door modules te combineren. Op die manier heeft u altijd een oplossing die precies bij uw bedrijf past.

Server en werkplekbeheer

Serverbeheer door Regel IT

De server is waar alle belangrijke informatie en software van uw bedrijf te vinden is. Het is daarom van groot belang dat deze goed bijgehouden wordt. Bij Regel IT begrijpen we het dat u als ondernemer daar natuurlijk niet altijd de tijd of de expertise voor heeft. Vandaar dat wij u het serverbeheer uit handen nemen. Maandelijks installeren wij nieuwe updates tijdens het onderhoud van de server. Ook controleren we de status van de fysieke hardware en alle back-ups. Bent u benieuwd hoe u het serverbeheer van uw bedrijf aan ons uit kunt besteden? Wij vertellen u er graag meer over, maar u kunt natuurlijk ook meteen contact met ons opnemen. Onze specialisten staan u dan graag te woord.

Zekerheid met serverbeveiliging

Zoals al genoemd werd, veiligheid is een erg belangrijk aspect van serverbeheer. Op de server staan immers alle documenten die in uw bedrijf gebruikt worden. Laat u de serverbeveiliging over aan Regel IT, dan bent u ervan verzekerd dat uw software in goede handen is. Door onze expertise krijgen hackers geen kans.

Server & werkplekbeheer

24-uursservice bij problemen

Voor het effectief verzorgen van uw werkplekbeheer werken we bij Regel IT met een speciale applicatie. Zo gauw als er iets onverwachts gebeurd met de software van uw systemen ontvangen we een melding. Zo kunnen we bij storing zeer snel reageren, en is het probleem in een mum van tijd weer verholpen. Laat u het serverbeheer over aan Regel IT, dan zullen wij niet alleen het dagelijkse beheer onder handen nemen. Serverbeveiliging is namelijk ook een ontzettend belangrijk aspect van het serverbeheer. We monitoren bovendien de server en alle belangrijke software die hierop staan. Mocht er iets mis zijn zoals een internetverbinding die uitvalt, dan ontvangen wij via de applicaties die wij gebruiken meteen een bericht en wordt het zeer snel opgelost.

Wanneer u zelf een probleem tegenkomt kunt u 24/7 contact met ons opnemen. Ook dan wordt het probleem snel verholpen. Zo verliest u zo min mogelijk tijd en maakt u geen extra onnodige kosten.

Neem contact op

Wilt u ook het werkplekbeheer en de werkplekbeveiliging uitbesteden aan Regel IT? Voor vrijblijvende informatie en een ICT-scan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Dat kan door te bellen naar 0182-249555 of stuur een mail naar support@regel-it.nl. Regel IT is uw partner in werkplekbeheer en werkplekbeveiliging!