Software in de Cloud

Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Cloud based software

Wanneer uw medewerkers veel onderweg zijn, vaak afspraken op locatie hebben of graag thuis werken is het handig als zij toegang hebben tot dezelfde software als op het werk. Dan biedt cloud based software de uitkomst. U kunt uw personeel toegang geven tot alle bestanden. Regel IT maakt dit voor u mogelijk. Wilt u meer weten over wat Regel IT voor uw bedrijf kan betekenen? Lees hieronder verder of neem meteen contact op met een van onze specialisten.

Services van Regel IT

Bij Regel IT kunt u dus niet alleen terecht voor cloud based software maar ook voor onder andere:

24/7 support en support op locatie
Advies en implementatie van Office 365
Periodiek onderhoud
Anti-virus software
VOIP bellen

Door onze all-in service heeft u al uw IT zaken centraal geregeld. Dit alles voor een vaste lage prijs per maand zonder verborgen kosten. Wilt u slechts gebruik maken van een aantal services van Regel IT? Dat kan ook heel eenvoudig door een pakket op maat samen te stellen en verschillende modules te combineren.

Omdat Regel IT uw IT volledig uit handen neemt, leveren wij ook internetverbindingen waaronder 4G, glasverbindingen en straalverbindingen.

Regel IT cloud

Werken in de cloud

Zoals gezegd maakt cloud based software het ontzettend eenvoudig om op locatie toegang te krijgen tot de bestanden die nodig zijn om te werken. Het enige wat u hiervoor nodig heeft, is toegang tot de bestanden met een account en een werkende internetverbinding. Hiermee heeft u onder andere toegang tot bestanden, servers, netwerkfuncties en applicaties. Wanneer Regel IT het voor u in orde maakt bent u ervan verzekerd dat alle software veilig opgeslagen wordt en dat hackers geen toegang krijgen tot uw gegevens. Ook kunnen wij u voorzien van specifieke software, bijvoorbeeld een boekhouding pakket of een CRM pakket.

Voordelen van cloud software

Twijfelt u of u gebruik zult maken van cloud based software? Wij zetten de voordelen op een rijtje om de keuze voor u wat eenvoudiger te maken:

Door de software wordt veel hardware op kantoor overbodig, wat u in kosten zal besparen.
Doordat de software aan elke situatie aangepast kan worden is er altijd een optie die precies bij uw bedrijf past.
Regel IT beveiligd uw bestanden en houdt hackers buiten de deur.
Wanneer alle gegevens opgeslagen staan in de cloud zullen ze niet verloren gaan in het geval van bijvoorbeeld een brand of diefstal op kantoor.

Naast cloud based software bieden we ook andere services en vormen we zo een totaalpakket voor de IT van uw bedrijf. Al uw IT is dan op een centrale plek geregeld met één aanspreekpunt.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over de cloud based software van Regel IT? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0182-249555 of stuur een mail naar support@regel-it.nl. Regel IT is uw partner voor veilige cloud based software!