Systeembeheer

Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

Systeembeheer door specialisten

Als ondernemer met een eigen bedrijf kunnen wij ons goed voorstellen dat u niet de tijd of de expertise heeft om u bezig te houden met het systeembeheer. Laat dit daarom over aan de specialisten van Regel IT! Wij zijn expert op het gebied van IT beheer en systeemonderhoud. We kunnen uw bedrijf ondersteuning bieden op alle IT gerelateerde vlakken. Dit doen we bovendien voor een zeer scherpe prijs. Bent u benieuwd wat wij voor het systeembeheer van uw bedrijf kunnen betekenen? Lees hieronder verder of neem meteen contact met ons op.

De service van Regel IT

Voor uw bedrijf is het van groot belang dat de software die op kantoor gebruikt wordt, altijd goed werkt. Is dit niet het geval, dan kunt u veel tijd en geld verliezen. Door uw IT beheer uit te besteden aan de specialisten van Regel IT, bent u ervan verzekerd dat uw software altijd goed werkt. Laat u het systeembeheer aan ons over, dan monitoren wij uw netwerk, servers en computers. Ook bieden we 24/7 support, onderhoud, security, back-ups, cloud werkplekken en servers. Kortom, laat uw IT beheer over aan Regel IT en u bent verzekerd van een complete service.

Regel IT security

Systeembeheer op locatie

Wij vinden het zeer belangrijk om een goede communicatie te onderhouden met uw bedrijf. Daarom zijn we niet alleen 24/7 beschikbaar als u uw IT beheer aan ons uitbesteedt, maar vinden we het ook geen probleem om bij u langs te komen. Neemt u contact met ons op met de vraag om een bezoek te brengen aan uw bedrijf, dan zullen wij altijd zo snel mogelijk ter plaatse zijn. Laat uw systeembeheer aan ons over en u heeft één vast aanspreekpunt waar u terecht kunt voor al uw vragen wat betreft uw IT beheer.

Alle IT zaken geregeld

U kunt niet alleen bij Regel IT terecht voor uw systeembeheer, maar we bieden ook overige services. Zo bieden wij onder andere:

Cloud servers en werkplekken
Advies en implementatie van Office 365
Periodiek onderhoud
Anti-virus software
VOIP IT

En dit alles voor een zeer scherpe prijs! We werken namelijk met lage maandelijkse tarieven en u wordt niet verrast met verborgen kosten. Wilt u gebruik maken van enkele services van Regel IT, maar niet van alles? Ook dat is mogelijk. U kunt namelijk uw eigen pakket samenstellen door losse modules te combineren. Zo heeft u altijd een IT oplossing die precies bij uw bedrijf past.

Omdat Regel IT uw IT volledig uit handen neemt, leveren wij ook internetverbindingen waaronder 4G, glasverbindingen en straalverbindingen.

Neem contact op

Wilt u het IT beheer van uw bedrijf ook uitbesteden bij Regel IT? Neem dan eenvoudig contact met ons op. We voorzien u graag vrijblijvend van meer informatie en voeren dan ook een ICT scan uit. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 0182-249555 of stuur een mail naar support@regel-it.nl. Bij Regel IT is uw systeembeheer in goede handen!