VOIP via Regel IT

Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

IP bellen via Regel IT

Steeds meer bedrijven stappen over naar het handige voice over IP, ook wel digitaal of IP bellen genoemd. Ook voor uw bedrijf kan het veel voordelen hebben. Uw bedrijf over laten gaan op de VOIP IT wordt eenvoudig gemaakt door Regel IT. Wij installeren het bovendien voor een zeer scherpe maandelijkse prijs zonder verborgen kosten. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? U leest het hier, maar u kunt ook meteen contact opnemen met een van onze specialisten.

Wat is VOIP bellen?

VOIP staat voor voice over IP en betekent dat u belt via het internet. Het wordt daarom ook wel digitaal bellen of IP bellen genoemd. Wanneer u het gebruikt kunt u gewoon naar vaste telefoonlijnen en mobiele nummers bellen. Het is dus niet zo dat de persoon met wie u belt ook gebruik moet maken van VOIP. Het enige wat u nodig heeft om via VOIP te bellen, is een vaste internetverbinding. De snelheid van deze verbinding bepaalt of u tegelijkertijd andere dingen kunt doen, bijvoorbeeld surfen of IP bellen met meerdere verbindingen. Door middel van bepaalde software wordt er voorrang gegeven aan VOIP bellen tegenover ander dataverkeer. Voor de zekerheid kunt u een tweede (kleine) internetverbinding aanvragen alleen voor VOIP bellen.

VOIP

De voordelen van VOIP bellen

VOIP bellen heeft voor bedrijven flink wat voordelen. Wij zetten ze voor u op een rijtje:

Bedrijven kunnen flink besparen op telefonie door digitaal te bellen. Dit geldt niet alleen voor grote bedrijven. Wanneer er al regelmatig gebruik gemaakt wordt van slechts 5 telefoons, is voice over IP voordelig.
Digitaal bellen is erg flexibel. U bent niet gebonden aan een locatie. U kunt het overal gebruiken waar een internetverbinding is en u bent dus altijd bereikbaar. Dit is ook zeer handig wanneer uw bedrijf gaat verhuizen.
Door uw VOIP IT te laten installeren door een specialist als Regel IT is de betrouwbaarheid veel hoger dan met een traditionele telefoonlijn. Wanneer daarbij iets fout gaat, bent u al meteen niet meer bereikbaar. Door een back-up internetverbinding bent u altijd bereikbaar voor IP bellen.
Met VOIP kunt u digitaal bellen via uw computer. Met een klik op de knop kunt u een telefoongesprek starten. Nog handiger: een van uw klanten belt en u heeft meteen alle informatie over die klant op uw scherm staan!
Uw medewerkers zullen bijna geen verandering merken in de manier van werken. Zij zullen alleen merken dat er wat meer mogelijkheden zijn, maar in het algemene gebruik van de telefoon verandert er niets.

Neem contact op

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van VOIP bellen die Regel IT aanbiedt? Neem dan contact met ons op! Wij voeren tevens een vrijblijvende ICT scan uit. We zijn telefonisch te bereiken via 0182-249555 of stuur een mail naar support@regel-it.nl. Regel IT is uw partner voor betrouwbare VOIP IT!