VPN security

Meer informatie of een offerte aanvragen?*verplichte velden

VPN van Regel IT

Binnen uw bedrijf wilt u natuurlijk dat de digitale veiligheid van uw medewerkers en uw software beschermd wordt. Daarom raden wij u sterk aan om wat extra aandacht te besteden aan uw Virtual Private Network, oftewel VPN. Met VPN security van Regel IT gaat u altijd veilig te werk. Wilt u meer weten over onze VPN-oplossingen? Lees dan verder of neem direct contact op met een van onze specialisten.

Regel IT VPN

Waarom VPN gebruiken?

Waarom u precies een VPN zou moeten gebruiken? Dat heeft in eerste instantie te maken met de veiligheid van uw verbinding. Een VPN, de afkorting voor Virtual Private Network, is een veilige verbinding tussen uw computer en het internet. Normaal gesproken is uw online activiteit te traceren via uw IP-adres. VPN-beveiliging zorgt ervoor dat dit niet meer kan. U bent dus als het ware anoniem op het internet. Ook kunt u verbinden met servers over de hele wereld, en het internet gebruiken alsof u in een bepaald land bent. Dit is voor zakelijke gebruikers erg handig wanneer u naar een land moet reizen waar bepaalde services geblokkeerd worden. In China is het bijvoorbeeld niet mogelijk om gebruik te maken van de sites van Google. Met een VPN kunt u ook in het buitenland surfen alsof u in Nederland bent, en dus zonder zorgen aan belangrijke zakelijke projecten werken.

Verbind meerdere bedrijfslocaties

Met een VPN is het bovendien mogelijk om verschillende bedrijfslocaties met elkaar te verbinden. Met een VPN-verbinding kunt u de netwerkapparatuur van een andere locatie benaderen. Zo kunt u bedrijfslocaties met elkaar verbinden zodat het een compleet netwerk lijkt. Bij Regel IT doen we dit natuurlijk met oog op VPN -security zodat uw verbinding altijd beveiligd is.

Service van Regel IT

Bij Regel IT kunt u niet alleen terecht voor VPN en VPN-security, maar wij bieden de mogelijkheid om al uw IT-werkzaamheden uit handen te nemen. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor:

24/7 IT-ondersteuning
IT-support op locatie
Het beheer van (online) werkplekken
Het maken van back-ups
Advies en implementatie van Office 365

En nog veel meer! Wij bieden u een all-in pakket voor een zeer scherpe prijs. We werken dan met vaste lage maandelijkse tarieven zodat u nooit onverwachte kosten maakt. Wilt u slechts een paar van onze services afnemen? Ook dat kan door modules te combineren en een pakket op maat samen te stellen.

Omdat Regel IT uw IT volledig uit handen neemt, leveren wij ook internetverbindingen waaronder 4G, glasverbindingen en straalverbindingen.

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van VPN-security voor uw bedrijf? Neem dan contact op met de specialisten van Regel IT. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0182-249555 of stuur een mail naar support@regel-it.nl. Regel IT is uw partner op het gebied van VPN-beveiliging!